Man måste ju se till att man vet var man har dem...Förra torsdagen var vi som sagt var till Skellefteå för att vara med på storkusin Robins examen. Här är en bild av Robin och Adam som syster yster tagit.Hade ju tänkt lägga ut bilder på mina nya glasögon också men det var så svårt att fota genom spegeln (hahaha) så jag får be Håkan om hjälp med det. Men innan vi lyckats göra det har ni väl alla redan hunnit se mig i dem.

Har varit hemma och jobbat idag. Kokat sylt och bokfört lite med mera. Hade planerat in en lång arbetdag med chefen i morgon men när jag hämtade Adam på dagis visade det sig att det är stängt i morgon...... VA! undrade en häpen sambo som lämnar och hämtar varje dag...... Tyvärr kan inte han vara hemma i morgon eftersom de provkör torkanläggningen för fullt. Så jag hoppas chefen kan arbeta längre på fredan då.....

Skulle ringa på Försäkringskassan och be dem ta bort min anmälan om föräldrapenning som jag skickat in via internet. Var lite för snabb när jag klickade i dagar och det blev helt fel. Det var visst många som gjort fel, för det var 290 st före mig i telefonkön..... väntetid ca 30 minuter. Hoppas de var många handläggare, för det blir inte mycket tid per person som de har avsatt annars. Jag la på. Skickade mail isstället. Undrar om jag får svar?

Nu ska jag gå och lägga Adam och läsa sagan om Trollkarlen och Draken för honom.

För vi har tagit studenten...

... tror jag att jag hörde omkring 1000 gånger i går.

Adam och jag har åkt upp till Skellefteå för att vara med på kusin Robins avslutning. Tänka sig att den där pojkvaskern har blivit stor. Fast stor har han varit lääääänge. Han var väl 12-13 år när han till sin egna stora förtjusning hade växt om sin moster. (Jag alltså)

Här hade jag tänkt lägga in en bild på honom med full studentmundering, men jag får det inte att funka.

I hjälpfunktionen står det att man ska gå in på Användarinställningar på Startsidan och lägga upp det som behövs för mobilbloggning, men det är bara det att det inte finns några Användarinställningar, bara Inställningar och där under finns det inget om mobilbloggning. Så jag får lägga in den när jag kommer hem.

Ja, jag har ändrat telefonnumret som MMS.et ska gå till.

Nu ska vi äta frukost, Det är bara Adam och jag som är vakna i huset ännu, så vi ska ta fram fil och honungspuffar och äta ute på altan. Varmt och skönt är det.

RSS 2.0