En tredje plats blev det för sonen

MMS

Guldtackan Klutmark 

Efter en hel veckas sjukdom så var det väldigt osäkert om vi över huvudtaget skulle åka upp till tävlingen. Vi testade hur benen bar på lördagen på Buberget. Efter tre åk så somnade Adam i Håkans knä och sov i två timmar. Men vi hade bestämt att vi skulle hälsa på hos syrran, så vi for iväg i alla fall.

På söndag morgon var Adam piggare så vi åkte iväg i alla fall.

Första grenen: Storslalom - 3:a av totalt 8
Andra grenen: Speedski (störtlopp med hastighetsmätning) - 1:a
Nu var det oliiiiiidligt spännande. Efter två grenar var det 3 åkare som hade samma totalpoäng i toppen.
Tredje grenen: Parallellslalom - 3:a

Med tanke på hur matt i lacken han var på lördagen så är jag otroligt imponerad av att han tog sig ner i alla lopp. Benen borde ha kroknat.


Fortsatta sjukdomar...

Nu har vi verkligen hamnat i ett stim av sjukdomar. Vi bara byter av varandra.

Först hade ju Håkan feber, sedan fick jag förkylningen som gick mot ögonen och tänderna, sedan arbetade vi i två dagar, därefter fick Håkan magsjuka, Adam hög feber och magsjuka, och nu har han världens hosta. Min enda krämpa är att jag är yr i bollen när jag stiger upp eller lägger mig ner. Kommer säkert från bihålorna. Hela februari har vi varit sjuka, nån av oss i alla fall.

Sovit helkrasst i två nätter då vi varit uppe med Adam och hans hosta.

Men nu hoppas jag att det är färdigt.

Det är helstressigt på jobbet - bokslut, utvecklingssamtal, har nyanställt en ekonomiassistent som ska inskolas, kontorsbyte, nya arbetsuppgifter. Tur att jag kan arbeta hemifrån en del. Hela min kompbank är snart borta till alla sjukdagar. Tur den var stor från början.

Gnäll, gnäll, gnäll!

Sjuk, sjuk, sjuk

Både jag och Håkan är däckade i feber och förkylning. Fast min feber går ju inte att skryta med, 37, 7 kanske.... sisådär, men däckad är jag. Inte många tycker synd om mig, inte ens när jag berättar att min normaltemp är 36 eller till och med lägre. Hade 35, 7 när jag kom in på BB och skulle få Adam. Personalen trodde inte sina ögon förrän de hade tagit om tempen 3 gånger... Så jag ÄR sjuk när jag har 37 - så det så.

Håkan har haft riktigt hög feber i natt och under eftermiddagen idag. Han blir ju så dålig att han krampar när han får feber.

Jag har fått nåt skit i ena ögat också. Inte ögoninflammation utan bara jävligt irriterat. Rött och rinner.

Den enda som är frisk är Adam. peppar, peppar.

Kan nog inte åka till jobbet i morgon utan får försöka arbeta lite grann hemifrån. Men det funkar ju det också.

Snart ska jag börja på en ny befattning på jobbet. Blir ekonomichef, gubevars, men först måste jag lyckas med att anställa någon på min nuvarande tjänst. Har några namn på lut, men det lutar åt att det blir någon från Manpower fram till semestern i alla fall.

Spännande ska det bli i alla fall. En hel del nya arbetsuppgifter som jag ser fram emot.

Nu - sängen igen.

RSS 2.0