Kattskrälle

MMS


Hjälpte Örjan och Krystyna härom dagen (De hade fullt upp med att få barn)

Vet inte hur många gånger jag bar ut deras inneboende katt. Han bor ju inte där men han tror det.

Sista gången han smet in märkte jag inte av det, men när jag skulle gå och släcka lyset så fann jag detta. Kattskrället hade gömt sig under mattan, låg alldeles blixt stilla och protesterade vilt när jag tog undan mattan. Kul katt är det i alla fall!

Som sagt var, byn har nu utökats med ytterligare 1 person. En liten flicka som jag just nu bara längtar efter att få träffa. Hoppas bara att Örjan lyckas övertyga Krystyna om att stanna på BB fram till helgen i alla fall. Men det vete gudarna om han lyckas. ;)


Fick ett så trevligt samtal idag.

Min moster ringde! Det är säkert över 1 år sedan vi hördes. Det blir väl lätt så när mamma och pappa inte finns längre som naturlig länk.

Det var 8 syskon i mammas familj. Mamma och ytterligare 1 bror är döda nu. Resten av dem finns kvar i Västerbotten så det är faktiskt rent synd och skam att vi inte är bättre på att hålla kontakten. Vi är en hel hög med kusiner som hade väldigt kul när vi var små. Om jag nu räknar rätt så är vi totalt 20 kusiner inom så där 16 år. Mellan 1962 - 1965 var vi 6 kusiner som föddes och som har mycket roligt tillsammans genom åren. Det är inte utan att man blir sentimental då man tänker tillbaks på den där tiden då allt bara var roligt.

Nu har jag i alla fall lovat moster att skicka henne en bild på Adam. Hon har inte sett honom sedan han var ca 1 år...

Ett nyårslöfte för 2009 - Jag ska se till att hinna träffa alla mina mostrar och morbröder under det här året. De bor i Skellefteå, Boliden, Jörn, Skellefteåhamn och Malå, så såååå svårt borde det ju inte bli.

På min pappas sida är det bara min äldsta faster kvar. Hon är och har alltid varit favoriten. När jag gick gymnasiet bodde jag hos henne första året och min syster bodde också där under sitt första år på gymnasiet. Hon är nu 88 år gammal och inte längre lika klar och rask som hon var tidigare, men när jag träffade henne förra våren så kände hon då igen mig och frågade om Adam.

Julen över och vardag igen!

Vilken härlig julledighet det blev.

Vi har bara varit hemma och strängt taget inte gjort någonting alls. Nästan.

Håkan skulle fota Adam för att vi skulle ge bort kort på honom till farfar med flera. (Korten från skolan som vi hade hoppats på blev ju inte så bra...) Det var inte lätt och de var verkligen inte på samma bana... Lite bilder kommer här.Men till slut så:Jag vet inte vem som var mest slut efteråt.

På julafton var vi massor av folk här hos oss. Håkans syster och hennes familj inklusive svärmor, farfar var här naturligtvis. Dessutom hade vi storfrämmande från Stockholm. Kicki, Adams gudmor, och Mats var här tillsammans med dotra Ronja och mamma Inga-Britt. KUL! Dessutom kom faktiskt tomten hit.Sonen hade tjuvstartat dagen före julafton. Han har ju namnsdag då, och han fick en digitalkamera i present, så här ber han tomten om att få ta en bild av honom.

Själv fick jag längdskidor och pjäxor av densamme...  NU ska det med andra ord bli av. ;)

Till nyår så var det meningen att våra vänner från Luleå skulle komma ner och fira med Kicki, Mats och oss, men ovädret där uppe ställde till det, så de fick vara kvar där uppe och ta reda på det som blåste ner.

Själva hade vi en jättetrevlig nyår med god mat och trevligt sällskap.

Men nu är det vardag igen. Egentligen skulle vi väl ha stökat bort julen, men jag tycker faktiskt om mina julgardiner både i köket och på altanen så de får bli kvar ett tag.

        

Håkan säger att man måste ta bort alla andra julsaker... Så det får väl bli så då. Men ytterbelysningen, den blir kvar ett tag.

 (Foto: Adam Nilsson)

God fortsättning på det nya året till er alla.

RSS 2.0