Julen över och vardag igen!

Vilken härlig julledighet det blev.

Vi har bara varit hemma och strängt taget inte gjort någonting alls. Nästan.

Håkan skulle fota Adam för att vi skulle ge bort kort på honom till farfar med flera. (Korten från skolan som vi hade hoppats på blev ju inte så bra...) Det var inte lätt och de var verkligen inte på samma bana... Lite bilder kommer här.Men till slut så:Jag vet inte vem som var mest slut efteråt.

På julafton var vi massor av folk här hos oss. Håkans syster och hennes familj inklusive svärmor, farfar var här naturligtvis. Dessutom hade vi storfrämmande från Stockholm. Kicki, Adams gudmor, och Mats var här tillsammans med dotra Ronja och mamma Inga-Britt. KUL! Dessutom kom faktiskt tomten hit.Sonen hade tjuvstartat dagen före julafton. Han har ju namnsdag då, och han fick en digitalkamera i present, så här ber han tomten om att få ta en bild av honom.

Själv fick jag längdskidor och pjäxor av densamme...  NU ska det med andra ord bli av. ;)

Till nyår så var det meningen att våra vänner från Luleå skulle komma ner och fira med Kicki, Mats och oss, men ovädret där uppe ställde till det, så de fick vara kvar där uppe och ta reda på det som blåste ner.

Själva hade vi en jättetrevlig nyår med god mat och trevligt sällskap.

Men nu är det vardag igen. Egentligen skulle vi väl ha stökat bort julen, men jag tycker faktiskt om mina julgardiner både i köket och på altanen så de får bli kvar ett tag.

        

Håkan säger att man måste ta bort alla andra julsaker... Så det får väl bli så då. Men ytterbelysningen, den blir kvar ett tag.

 (Foto: Adam Nilsson)

God fortsättning på det nya året till er alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din hemsida/blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0