Julhandlat idag!

Vi åkte iväg klockan 8 och kom hem kl 7 ikväll och då hade vi hunnit med ett fika hos farfar också. Alla utom 3 julklappar är köpta, varav en faktiskt kan vänta till mellandagarna eftersom vi inte ska ses förrän till nyår. BRA GJORT!

Dessutom hann jag med en anställningsintervju på eftermiddagen också. Det gick jättebra och mitt CV är nu skickat ett steg upp i hierarkin. Känns som om det här vore en bra chans tillbaks till arbetslivet igen.

Men det var det där med att julhandla jag tänkte skriva om. Sambon blir vanligtvis helt knäpp på mitt planerande, men idag var han trots allt ganska nöjd. Igår kväll gick vi genom (på min begäran...) vad vi skulle köpa och var. Sedan la jag (naturligtvis) upp en körplan så att vi inte skulle behöva köra fram och tillbaks genom stan. Eftersom vi skulle ha sonen med oss blev vi ju tvungna att planera in hur vi skulle "kollra bort" honom också, vilket funkade över förväntan. Han var bara liiiiiiite konfunderad över varför tomten inte fixade julklappar till vuxna..... Dessutom vill han med bestämdhet inte följa med till Umeå någon fler dag i veckan. Men med lite glass och en liten leksak på vägen så tog han det med jämnmod.

Jag har fått min julklapp av sambon redan idag. :) Nya slalompjäxor! Jag har tydligen uppnått den standard som krävs för att få ha dampjäxor med 5 spännen nu och får med andra ord ställa mina juniorpjäxor med bara 1 spänne på hyllan som en gammal relik. Det är jag väldigt stolt över. Har till och med drömt om skidåkning senaste veckorna, och om någon sagt till mig för 3 år sedan att jag skulle göra det hade jag nog skrattat på mig. Anledningen till att jag fick dem redan idag var att jag ju måste prova ut rätt storlek och sambon tyckte att jag skulle få börja med dem redan till helgen.

Nu ska jag gå och väcka sambon och be honom bära upp sonen som somnat på rumssoffan. De snarkar i kapp just för tillfället. En bra dag går mot sitt slut!

Just det ja... soporna ska ut, FÅR INTE GLÖMMA det, vilket jag gjorde förra gången...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din hemsida/blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0