Sjukt vare här!

Här går förkylningarna aldrig över. Först blev Håkan sjuk, smittad av Kestutis som kom hem från Irland med någonting i hästväg till förkylning. Håkan låg en helg med feber och efter det har febern kommit och gått. För två helger sedan åkte jag dit. Feber hela helgen och därefter så har det inte riktigt velat släppa. Är rejält slut mellan varven. Och i fredags var det Adams tur. Håkan fick hämta honom på dagis till lunchen. Han låg hela fredagkvällen med hög feber. Sedan var det full fart på honom under helgen men igår var det dags igen. Han orkade till kl 2 på dagis. Då fick han hämtas. Så nu får han vara hemma till på måndag. Vare sig han vill eller inte.

Vi hade planerat att åka upp till fjälls och åka de sista slalomåken för säsongen men Adam VILL INTE! Han vill CYKLA! VA! Så vi blir nog hemma.

Inte för att vi inte har saker att göra här hemma. Tänk vad det kommer fram saker så här på våren. Vi har bestämt oss för att vi ska städa ur garaget och carporten så fort det bara går och få ORDNING där. Just nu är det bara en stor avstjälpningsplats.

Vi ska göra i ordning uppe på mitt gamla kontor uppe på garagevindan. Det ska bli ett gästrum. Vi har ju förberett för en toalett under trappan men just nu är det bara fullstoppat med en massa skräp. Ska bli skönt att kunna ta emot folk över natten utan att behöva ha dem sovande på soffan eller golvet. Visserligen har husvagnen funkat bra som gästrum men en riktig säng måste vara skönare....

Nu vill sonen ha frukost, säkrast att se till att han får i sig det då.

Förresten, jag har slagit rekord. Blev så inspirerad av dig Lotta då du skrev att du redan gjort deklarationerna. Så jag gjorde dem också på nätet i söndags. Lätt som en plätt ju... Så för första gången på jag vet inte hur många år, så har jag lämnat in deklarationerna före sista dagen. Vi har alltid uppskov till i juni, men nu behöver vi inte ens nyttja det. Härligt känns det!

Kommentarer
Postat av: Ice Lady

Så bra och duktigt av dig att ha fixat deklarationerna! *tummen upp*

Tråkigt med förkylningar... Speciellt som man vill ha en massa extra energi såhär på våren.

Ska bli spännande att se hur det går med röjning och gäst-stuge fixning! ;-)

2008-04-29 @ 11:35:33
URL: http://icelady.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din hemsida/blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0