Det var då för väl!

Att bröderna Rongedal gick vidare. Jag sa ju det förra helgen, att min röst låg på dem redan innan jag hört låtarna.

Övriga svenskar röstade precis som jag själv i går kväll så - det var då för väl! Då behöver jag inte reta mig på det den här veckan.

Sonens slalomtävling gick bra. Med stora ögon på alla andra som skulle vara med så fixade han det hela med bravur. Stannad i första loppet och frågade en av portvakterna om det var rätt väg... (Vilket det var), åkte nästan 61 km/h i störtloppet och hade slutligen två jämna åk i parallellslalomet. Blev trea i sin klass (Det blev alla som inte blev etta eller tvåa) där det var sex startande. Han var yngst.

Men roligast var i alla fall att han fick en pokal som han nästan har sovit med i famnen i natt. Tala om lycka.

Bra tävling, bra inställning till hur en barntävling ska vara, alltså bara roligt!

Jag vill passa på att ge stort beröm till de andra föräldrarna i Vindelns Alpina, alla är så bra på att hjälpa varandras barn och se till att det funkar för alla. Bland annat så var Magnus uppe vid starten och hjälpte Per med att se till att alla kom till startpinnen i tid och gav bra råd och massor av beröm. TACK!

image24

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Åh, vad kul för Adam! Visst har du rätt, det är precis så en barntävling ska gå till.

Ja, jag hejade också på tvillingarna. Jag hejade INTE på Carola och jo, lite skadeglädje blev det allt när hon inte gick vidare direkt...

2008-02-17 @ 09:46:15
URL: http://prude.bilddagboken.se
Postat av: Lisa

så roligt för pöjken!
Ja jag tycker det blev helt rätt som gick vidare igår, pojkarna fick min röst, och HA HA HA att inte carola gick vidare direkt!

2008-02-17 @ 16:54:07
URL: http://www.lizaloop.blogg.se
Postat av: Ice Lady

Men så kul att han fick en lyckad skidtävling! :-D Ifall det skulle ha blivit en negativ upplevelse av första tävlingen kanske han hade gett upp helt! Jag gissar att han bara brinner ännu mer för slalom nu! ;-)

2008-02-18 @ 16:26:24
URL: http://icelady.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din hemsida/blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0