SNART semester!

Och det känns som om det skulle behövas....

Jag har gått upp på heltid och ska väl arbeta så fram till nyår i alla fall. Men jag har en massa föräldrapenningdagar att ta ut så det blir väl några lediga onsdagar i alla fall.

Här hemma så fortskrider arbetet med vardagsrummet. Vi skulle ju bara måla golvet... Nu har vi sprutat  skum vid ytterväggen, bytt ut några dåliga plankor, fyllt i fog mellan en del plankor, byggt igen ett fönster, tagit fram en timmervägg och målat den, målat golvet 1 vända. Det blev med andra ord liiiiite mer än vad vi tänkt från början, men det blir bra.

Här kommer lite bilder. Vi har hunnit mer, men jag har inte hunnit ta fler bilder. Kommer mer när vi målat färdigt.

       

Men vi har haft ledigt också. I helgen lyckades vi locka hit Syrran och hennes karl. Två helt underbara dagar på stranden nere vid älven blev det.Adam har varit till tandläkaren och dragit ut två mjölktänder. Se hur han såg ut innan...Praktiskt med dubbla tandrader... men det tyckte inte tandläkaren!

I morgon har jag tagit mig en extra ledig dag. Vi ska åka ner till Umeå och bada på Umeå Lagun. Adam har nääääästan lärt sig simma, så nu är det volymen tid i vattnet som ska göra det.

Ha det!

Kommentarer
Postat av: Lizaloop

oj en uppdatering, nästan så man svimmar ;)

Såå fint det blir hemma hos er, ljust och trevligt!!

2009-07-06 @ 18:14:01
URL: http://lizaloop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Adress till din hemsida/blogg?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0